nlc.hu
Család

Egy repülőn kérte meg a barátnője kezét ez a férfi

Itt az idei év legcukibb lánykérése – még egy teli repülő sem akadályozta meg a vőlegényt

A menyasszony ráadásul még azt sem tudta, hogy a szerelme a gépen van.
Szerelmespár a tóparton

Egy férfi titokban ugyanarra a gépre szállt, mint a barátnője, hogy a levegőben kérhesse meg a kezét – számolt be a Mirror. A nő az indiai Hyderabadon keresztül Londonból Mumbaiba utazott, a barátja pedig a csatlakozáskor surrant fel a járatra.

Hogy bökkenőmentesen menjenek a dolgok, a férfi előre egyeztette a szándékait a légitársasággal, akik szívesen segítettek a romantikus mutatvány végrehajtásában.

Az eseményről készült videón a fiatalember egy rózsaszín táblát szorongatva közeledik párjához, miközben a nő oda sem figyelve néz ki az ablakon. A felvételen látszik, hogy férfi amikor a megtalálja párja helyét a forgalmas járaton, magasba tartja a táblát, a döbbent nő pedig lesokkolva olvassa a kérdést.

Végtelen meg egy mérföldet tudnék veled sétálni. Szeretnél velem sétálni?” – állt a táblán.

A végül igent mondott a fél térdre ereszkedett férfinak, amit az utasok tapsviharral fogadtak.

Az Air India közölte, hogy a férfi Hyderabadban szállt fel a járatra, hogy a Mumbaiba tartó út utolsó szakaszát megtegye.

„Az unokahúgom keresett meg, és elmondta, hogy a barátja a repülőgépen belül akarja megkérni szerelme kezét, aki a járaton utazott” – mondta a légitársaság szóvivője, hozzátéve, hogy a kérés után azonnal felvették a repülő legénységével a kapcsolatot és megbeszélték a dolgot.

Gyanítjuk, hogy végül sem az utasok, sem a kapitány nem bánta, hogy egy ilyen romantikus pillanat tanúja lehetett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top