Család

Negyvenes szingli pasi társat keresne

Ilyenek a társkereső nők a facebookos adatlapjuk alapján.

Tanulságos történetet írt meg a Bouvet.cafeblog.hu szerzője arról, milyen nehéz 40 éves szingli férfinak párt találnia egy barátsággal lezárt házassággal és egy 10 éves gyerekkel a háta mögött.

Különböző társkeresőkön kereste a párját, és persze pár levélváltás után a Facebookon is lecsekkolta őket. Egy idő után eljutott oda, hogy konkrét skatulyák szerint tudja rendezni a hölgyeket, amint meglátja az adatlapjukat.

1. Aki a második gyerekkorát élné

Kicsivel több vagy kevesebb mint 40 éves, de az életkorát tartja a legnagyobb ellenségének. Most akarja megélni mindazt, amiről úgy érzi, lemaradt. Az első randit nem egy kávézóban vagy étteremben képzeli el, hanem a Sziget Fesztiválon. A negyvenes szingli pasi viszont egy picit sem vágyik arra, hogy Fluor Tomit hallgasson a sárban.

2. Az idézetes lélektündér

Az adatlapján Coelho verseng Oravecz Nórával, látszik, hogy amikor csak belép a fiókjába, ötösével rakja fel a bölcsebbnél bölcsebb idézeteket. A nő viszont egyáltalán nem az a csodálatos, erős nő, akit az idézetdömping sejtet, hanem úgy viselkedik, mint egy hisztérika vagy egy önbizalomhiányos kamasz lány.

Ha kíváncsi vagy, milyen a bolond macskás nő és a kisgyerekes anyuka, olvasd el a Bouvet.cafeblog.hu bejegyzését.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top