Család

Vicces fotók: ez történik, ha a kutyádat is magaddal viszed a jegyesfotózásra

Ez a négylábú nagyon tud ám photobombázni!

Esküvőre való készülődés során az egyik olyan mozzanat, amelyet a párok ritkán hagynak ki, az a jegyesfotózás. A menyegző előtt készített képek különböző módon és helyszíneken mutatják be a jegyespárt, akik izgalommal várják a nagy napot arra készülve, hogy boldogan éljék le életüket együtt. Az ekkor készült képek 20-30 év házasság után is mosolyt csalhatnak az emberek arcára.

A brazíliai Campo Grandéban élő pár esküvő előtti fotózása nemcsak saját meghitt emlékükké vált, hanem több ezer másik ember is emlékszik majd képeikre. A 32 éves Alfredo Garcia da Silva üzletember és a 26 éves Joyce Sabino Greffe ügyvéd ugyanis úgy döntött, hogy 9 hónapos kölyökkutyájukat, Thort is elviszik a fotózásra. A végeredmény pedig elképesztő lett az izgága kutya szereplésével.

Thor letarolta az internetet vidám fényképeivel: fotóit 60 ezren osztották meg, és több mint 6 millió emberhez jutottak el kevesebb mint egy nap alatt.

(via)

Kiemelt kép: nicolascarrelofotografia / Instagram

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top