Család

Abban az általános iskolában keltek egybe, ahol 4 évesen először találkoztak

Jemma és Phil 1992-ben, 4 éves korukban találkoztak először az egyik northamptoni általános iskolában. Az élet ugyan elsodorta őket egymástól, de később újra egymásra találtak, és ott házasodtak össze, ahol legelőször megpillantották egymást.

A két angol fiatal története 27 éve kezdődött, mindketten a northamptoni Kingsthorpe Lower Schoolba jártak gyerekkorukban. Elválaszthatatlanok voltak mindaddig, míg Phil családja Londonba nem költözött, ami számukra azt jelentette, hogy más-más középiskolába kerülnek.

Pár évvel később Phil megkereste Jemmát a Facebookon, és egy ideig ott beszélgettek, majd néhány év randizgatás után a pár elhatározta, hogy összeházasodnak, ráadásul ott szeretnék tartani esküvőjüket, ahol életükben először találkoztak. Engedélyt kértek az iskola igazgatójától, aki jóváhagyta kérésüket, így régi általános iskolájuk aulájában tarthatták meg a szertartást, és mondhatták ki a boldogító igent.

Bámulatos volt ott házasodni, ahol a történetünk kezdődött” – mondta az ügyvédi irodában dolgozó Jemma. „Az aulában találkozunk először, innen vannak Philről az első emlékeim. Kicsit szemtelen volt, és mindig huncutkodott” – idézte fel.

A 31 éves nő azt is elmesélte, hogy egyszer szerveztek egy osztálytalálkozót, és arra számított, hogy Phil is ott lesz, de a férfi nem ment el. „Félig csalódott, félig pedig ideges voltam. Látni akartam őt” – mondta.

Ezt követően vették fel a kapcsolatot a közösségi oldalon, és találtak ismét egymásra. Phil 2017-ben kérte meg Jemma kezét egy kindertojásba rejtett gyűrűvel.

(via)

Kiemelt kép: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top