Család

Ráült, mert nem adta át a helyét a buszon

Egy idősebb nő móresre akarta tanítani a fiatal fiút, aki nem adta át a helyét a buszon, egyszerűen beleült a gyerek ölébe.

A tömegközlekedésben utazók többsége tisztában van azzal, hogy illik átadni a ülőhelyet annak, aki jobban rászorul, például kismamáknak, beteg vagy idősebb embereknek. Persze így is akadnak feszültségek, félreértések az utazás során, illetve „egyedi megoldások” a konfliktusok kezelésében.

Az alábbi videón látható történet is megosztotta a közvéleményt. A Kínában készített felvétel szerint egy nő ráül a fiatalabb fiúra, mert nem adta át neki a helyét.

Sokan hozzászóltak az esethez, egyesek a nevelést és a szülőket hibáztatták, mások viszont túlzásnak érzik a nő reakcióját, és hogy így próbálta megleckéztetni a megszeppent gyereket.

A kisfiú édesanyjával utazott, aki az esettel kapcsolatban azt mondta, hogy ő vagy a fia átadta volna a helyét, ha az idősebb nő kedvesen megkéri őket.

(via)

Kiemelt kép: illusztráció, Freepik

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top