Család

Nem bírta ki az ifjú pár könnyek nélkül ezt a meglepetést

A násznép egy csoportja megható ajándékkal készült az esküvőre.

Shane és Rachel McNally nemrég kötötték össze életüket. A templomi szertartáson olyan meglepetésben volt részük, amely még különlegesebbé tette a nagy napot.

A ír pár egyik jóbarátja, Hannah O’ Brien felfigyelt arra, hogy az esküvő vendégei között számos zenész található, így titokban szervezkedni kezdett, aminek köszönhetően összeállt egy kórus, akik öt héten keresztül próbáltak, hogy egy megható előadással kedveskedjenek az ifjú párnak.

A templomi szertartás egy pontján elkezdték énekelni Ben E. King Stand by Me című időtlen slágerét. A meglepetésben részt vevők először egymás után álltak fel, egy-egy sort énekelve, majd közösen kivonultak az oltárhoz, és ott folytatták a dalt.

A titkos kórus 17 tagja a legkülönbözőbb korosztályokból került ki, az ara édesapja is köztük volt.

A felvételen jól látszik, hogy tökéletesre sikerült a meglepetés, Shane és Rachel McNally ugyanis nem bírnak könnyeikkel, szemüket folyamatosan törölgetve hallgatják végig a megható előadást.

A szívmelengető pillanatokról készült videót azonnal felkapták a neten, több mint 80 ezer megtekintésnél jár a Facebookon.

(via)

Kiemelt kép: illusztráció, Freepik

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top