Család

Zoomon nézhette a násznép, ahogy egybekelt az ifjú pár

A koronavírus-járvány keresztülhúzta a számításaikat, de végül nem voltak hajlandóak elhalasztani az esküvőt.

Az, hogy a koronavírus felforgatta a mindennapjainkat, ma már senki számára nem kédés, a bőrünkön érezzük. Azoknak viszont, akik 2020-ban készültek az életük legfontosabb eseményeire, dupla bosszúságot jelentenek a korlátozások – gondoljunk csak az idén érettségizőkre, vagy éppen azokra, akik most tervezték összekötni az életüket.

Utóbbi csoportba tartozik Darryl Cook Jr. és Aubrey Levine is. A pár eredetileg április 18-ára tervezett nagy lakodalmat, de amikor kitört a világjárvány, rájöttek, hogy kénytelenek lesznek elengedni az álmukat.

Darryl és Aubrey 2015-ben egy társkereső oldalon ismerkedtek meg és tavaly jegyezték el egymást. Úgy tervezték, hogy Louisianában házasodnak majd össze, és egy igazi nagy, New Orleans-i bulit rendeznek. Amikor a koronavírus terjedni kezdett, először úgy gondolták, elhalasztják az eseményt, de végül úgy döntöttek, inkább változtatnak az eredeti forgatókönyvön, de akkor is kimondják a boldogító igent.

Így aztán végül a saját kertjükben meg is rendezték az eseményt, ahol személyesen csak a két tanú, a korábbi házasságaikból született gyerekeik és a szertartásvvezető volt ott. Na meg persze néhány távolról leselkedő szomszéd. A családjaik és barátaik – összesen 120 ember – pedig a Zoomon követte a történéseket.

És hogy mit üzen az ifjú pár azoknak, akik szintén idén akartak összeházasodni? Nos, azt, hogy ne hagyják magukat. Alkalmazkodva a körülményekhez, kövessék a példájukat, mert házasságot kötni így is életre szóló élmény.

Forrás: goodmorningamerica.com

Szerelem koronavírus idején:

esküvő

Fotó: Pexels, illusztráció

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top