Család

Korhatárosra sikerült az anyós eljegyzési ajándéka

Vannak olyan ajándékötletek, amelyek sokkal jobbak, amíg nem válnak valósággá.

Az alábbi fotó az Awkwardfamilyphotos nevű Instagram-oldalon bukkant fel, és ékes bizonyítéka annak, hogy a legnagyobb jó szándék sem mindig elég a tökéletes meglepetéshez. Bár meglepődés az biztos volt.

A történetben egy fiatal pár szerepel, egyikük édesanyja szerette volna az örökkévalóságnak megőrizni a lánykérés pillanatát, viszont az erre hivatott aranyszobor körvonala nem mindenhol a legjobban kivitelezett.

A közösségi oldalra felkerült kép egyik oldalán a térdelő férfi látható, ahogy nyújtja a gyűrűt meglepett barátnője felé. A másik oldalon pedig ezt a pillanatot megörökítő kis szobor, amelyen a lánykérő karja nem éppen a legjobb helyre került.

A képet a következő felirattal osztották meg: „Az anyósom azt gondolta, jó ötlet szobrot állítani ennek a gyönyörű pillanatnak.”

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

“My mother-in-law thought it was a good idea to get a sculpture of this beautiful moment.”

Awkward Family Photos (@awkwardfamilyphotos) által megosztott bejegyzés,

A kommentelők persze nem hagyhatták szó nélkül a kínos esetet, és számos vicces hozzászólással reagálták le a képet. Akadt olyan, aki szerint csak le kell vágni a félreérthető részletet, más viszont azt írta, hogy így érthető, hogy miért mondott a lány igent.

(via)

Kiemelt kép: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top