Család

Kiakadt a menyasszony az olcsó jegygyűrű miatt

Az amerikai nő sértve érezte magát, mert a vőlegénye csak harminc dollárt költött az ékszerre.

Teljesen kiborult egy amerikai nő, amikor megtudta, hogy a vőlegénye 28 dollárért (kb. 9 ezer forint) vett neki eljegyzési gyűrűt – írja a Yahoo! Lifestyle.

Képünk illusztráció (Fotó: Unsplash)

A boldogtalan menyasszony a Redditen sírta el a bánatát. Mint írta, a barátjával már három éve vannak együtt, és mivel jól érzik magukat együtt, boldogan igent mondott, amikor néhány héttel ezelőtt megkérte a kezét.
„Egy egyszerű, vékony ezüstgyűrűt vett nekem, szép cirkónium kővel. Nagyon szép volt, boldog voltam, amikor odaadta” – írta.

Egészen addig tartott a boldogsága, amíg ki nem derült, mennyire olcsón vette jövendőbelije az ékszert. „Egyik este azon bosszankodott, hogy egy barátja ötezer dollárt költött egy gyűrűre. Azt mondta, el sem tudja hinni, hogy valaki ilyen sokat áldozzon egy ékszerre. »A tiédet 28 dollárért vettem az Amazonon« – büszkélkedett.”

A fiatal nő nagyon megbántva érezte magát, hogy leendő férje egy ilyen olcsó bizsuval szúrta ki a szemét. „Soha nem akartam túl drága gyűrűt, de azért arra nem számítottam, hogy még pár száz dollárt sem hajlandó költeni erre” – kesergett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top