Család

Az interneten panaszkodott, hogy olcsó eljegyzési gyűrűt kapott, szétszedték a kommentelők

Úgy tűnik, vannak olyanok, akiknek nem csak a pénz számít.

Azoknak, akik lánykérésre készülnek, mindig nagyon fontos kérdés, hogy mennyit költsenek az eljegyzési gyűrűre. Érdemes elpazarolni egy-, két- vagy akár háromhavi fizetésünket a tökéletes gyűrűre, vagy úgyis csak a szerelem számít, nem a drágakövek mérete?

Az igazságot valószínűleg valahol a kettő között kell keresnünk, ám nagyon sokan gondolják úgy, hogy egy olcsó eljegyzési gyűrűnél még a semmi is jobb. Így volt ezzel az a nő is, aki az internethez fordult segítségért, miután nagyot csalódott szerinte garasoskodó partnerében.

A nő a Mumsnet nevű oldalon egy névtelen bejegyzésben írta le, mennyire várta már, hogy megkérjék a kezét, és mennyire kiábrándító volt számára, amikor meglátta a fehérarany gyémántgyűrűt. Elmondása szerint már a kő mérete sem volt szerinte megfelelő, de valójában akkor szomorodott el, amikor meglátta, hogy vőlegénye „mindössze” 1674 dollárt (~470 ezer forintot) fizetett az ékszerért, miközben a férfi ennél sokkal drágábbat is megengedhetett volna magának.

A nő azért osztotta meg a történetét, hogy megkérdezhesse, mások mit tennének a helyében. Nagyot nézhetett, amikor a kommentelők egy emberként ítélték el anyagiasságáért. Sokan leírták, hogy az eljegyzéskor nem a gyűrű ára számít, hanem hogy mennyire szeretik egymást a felek. Volt azonban olyan is, aki egyenesen azt mondta: ennek a férfinak alaposan meg kellene fontolnia, hogy ezek után is elvegye-e a poszt szerzőjét.

Csak néhány a hozzászólások közül:

Az én gyűrűmet a Wishről rendeltük. 25 dollárba került. Nem érdekel. A szerelmünk fontosabb, mint egy árcédula.

Semmi gond nincs azzal, ha egy nő drága gyűrűt szeretne. De hogy így megalázza a férjét az interneten, azzal már nagyon nem értek egyet.

Ezt a nőt valószínűleg jobban érdekelte, hogyan reagálnak majd a barátai, mint hogy mit is jelent ez az egész.

Ha tényleg sokat keres, akkor lehet, hogy próbára tette a nőt ezzel a gyűrűvel, mert nem akarta, hogy egy aranyásó legyen a felesége. Úgy tűnik, nem ment át a teszten.

És íme a gyűrű. Ti mit gondoltok erről?

Flickr

(Boredpanda)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top