Család

Emlékszel életed legszebb bókjára?

Egy igazi bók eljut a szíved mélyéig, és könnyekig meghatódsz tőle. Kaptál már ilyen bókot?

Ha csak egy ismerős bókol, akkor szebb lesz a napod tőle, de ha életed szerelmétől érkezik a bók, akkor sokkal mélyebben érint, felemel, magával ragad, és örökre veled marad. Öt nő mesélte el élete legszebb bókját, amit a párjától kapott, és amit soha nem fog elfelejteni.

„Gyönyörű vagy, pikkelysömör ide vagy oda”

„Pikkelysömöröm van, mióta az eszemet tudom. Pár hónappal ezelőtt borzasztó állapotban volt a bőröm, szégyelltem minden porcikámat, még a pasimat is ellöktem magamtól, hogy ne is nézzem rám, annyira ronda vagyok.

Egyik reggel öltözködtem, amikor bejött a szobába, mögém állt, végigpuszilt mindenhol, ahol a pikkelysömöröm jól látható volt, és azt mondta: »Nichole vagy, az én nőm, és szeretlek, az én szememben hibátlan vagy. Mindent szeretek rajtad, gyönyörű vagy, pikkelysömör ide vagy oda!« Örökké emlékezni fogok erre a pillanatra.” – Nichole J.

„Csodálatos anya vagy”

„A legszebb bókot a feleségemtől kaptam, amikor annyit mondott, hogy csodálatos anya vagyok. Mindketten küzdünk az anyaságunkkal, sokszor kételkedünk magunkban, és azt gondoljuk néha, hogy a világ legrosszabb szülői vagyunk. De amikor a párod ilyet mond, hogy milyen fantasztikusan neveled a gyereketeket, akkor azért megfordul a világ.” – Sarah R.

bók párkapcsolat házasság

Képünk illusztráció (Forrás: iStock)

„Megéri várni rád”

„A vőlegényem mondta a legszebb bókot a kapcsolatunk elején. Még nem voltam teljesen túl az exemen, amikor találkoztam vele. Egy nap küldött nekem egy zenét, hogy hallgassam meg, és ezt írta mellé: »Tudom, hogy fáj még a szíved, mert valaki bántott, de szeretném, ha tudnád, hogy itt vagyok, és kitartok. Akármennyi időre van szükséged, hogy begyógyuljanak a sebek, én itt leszek, mert megéri várni rád.«

Ez a bók szíven ütött, hiszen épp nagyon mélyen voltam, azt gondoltam, engem nem lehet szeretni, erre itt volt egy férfi, aki csak engem akart.”- Alysse D.

„Te vagy a legokosabb ember, akit ismerek”

„Már 15 éve vagyunk házasok, amikor ezt a bókot mondta a férjem, még csak 18 éves voltam: »Te vagy a legokosabb ember, akit ismerek.« Mivel én meg azt gondolom, hogy ő a világ legokosabb embere, ezért tőle ez a bók kifejezetten nagy dolog.” – Kimberly Poovey

„Veled tudok igazán önmagam lenni”

„A férjemnek volt egy időszaka, amikor nehezen jutott döntésre, hogy mit tegyen a karrierjével. Amikor elhunyt az édesanyja, valahogy elvesztette minden motivációját. Nem sokkal utána költöztünk össze, a jövőnkről beszélgettünk, amikor így szólt: »A legjobb énemet hozod ki belőlem, veled tudok igazán önmagam lenni, és melletted érzem annyira biztonságban magam, hogy fejlődni akarjak érted és magamért.«

Amikor valakit úgy szeretsz, hogy attól biztonságban érzi magát és szeretné a legjobbat kihozni magából, az remek érzés. Sokkal többet jelent, mint egy »szeretlek« vallomás.” – Jeanelle V.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top