Család

Ez az anyuka közös időt ajándékoz gyerekeinek játékok helyett

Meg szeretné mutatni gyerekeinek, hogy nem a tárgyak és a pénz jelentik a boldogságot.
csalad, nyaralas

Az angol Hayley Parker szerint az ajándékok vásárlása pénzpazarlás, ezért úgy döntött, hogy a materiális dolgok helyett az együtt töltött idő ajándékát adja gyermekeinek.

Tavaly karácsonykor férjével nem ajándékot csomagolt, hanem levelet írtak a nyolc éves Daisynek és négyéves Freddie-nek. A gyerekek 12 borítékot kaptak, mindegyik egy családi napot vagy egy érdekes programot tartalmazott.

„Amikor azon gondolkodtam, mit vegyek nekik, rájöttem, hogy rengeteg játékuk van, és úgy gondoltam, hogy nem kellene újakra költenünk. Azt tudtam, hogy kellemes emlékeket szeretnék szerezni a családunknak. Mesés volt, és ez olyat ad a gyerekeknek, amit minden hónapban várhatnak” – mondta a 34 éves anyuka.

„Minden kirándulás után készítek egy kis fotómontázst, hogy megnézhessük, miket csináltunk együtt. Ennek a szépsége az, hogy valójában olyan dolgokról van szó, amiket egyébként is megtettünk volna, de mivel eseményként kezeljük, így jobban tudjuk értékelni” – tette hozzá.

(via)

Kiemelt kép: illusztráció

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top