Család

Megverte a kisbabáját, mert nem tud még járni

A férfi többször megütötte, megpofozta az egy-másfél éves kislányt. Letartóztatták.

A szaúd-arábiai hatóságok letartóztattak egy férfit, mert többször megpofozta, megütötte a kislányát, mert a gyerek még nem tudott a saját lábán állni.

A bántalmazást videón is rögzítették, a szörnyű képsorokon az látszik, ahogy az apa folyamatosan arra kényszeríti a kislányt, hogy segítség nélkül álljon.

Miután a ránézésre egy-másfél éves gyerek erre még képtelen, a férfi kiabál vele, és hason, háton, arcon üti az üvöltő kislányt. Aztán a két kezénél fogva felemeli, majd elengedi, a tehetetlen gyerek pedig összeroskad az esés után a földön.

Az esetről készült felkavaró videót szándékosan nem mutatjuk itt be, aki mégis megnézné, itt találja, de tényleg sokkoló.

Az arab világban hatalmas felháborodást okozott a felvétel, rengeteg követelték az apa felelősségre vonását. A férfi később közzétett egy nyilatkozatot, amelyben azt írja, a videó régen készült, és megbocsátást kér.

Azt is közölte, hogy a gyerek jól van, ő csak megpróbálta járni tanítani, és mostanra a kislány már egyedül jár. Emellett a négy gyerek anyját vádolta, amiért otthagyta a családot.

A hatóságok jelenleg nyomoznak az ügyben.

(TheNewArab)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top