Család

Romantikus módját választotta, hogy segítsen vajúdó feleségének – videó

A romantikus férjnek máris vannak internetes rajongói.
baba, újszülött, kéz, láb

Az amerikai, Georgia államban élő Jasmine Caver már második napja vajúdott, mikor a férjének új ötlete támadt, hogyan enyhíthetné felesége fájdalmait. A férj, Kendall készített egy lapozgatható kiadványt, amelyben röviden leírta a kapcsolatuk történetét. 

Az üzeneteken le volt írva, hogyan ismerkedtek meg, ahogy az is, milyen sokat jelentett Kendall számára az esküvőjük. Sőt, a férj arra is utalt, hogy Jasmine-nek korábban volt egy vetélése – neki azonban eszébe sem jutott, hogy ne álljon a felesége mellett a nehéz percekben is.

Mint számos internetező megjegyezte, a megoldás jelentősen hasonlít az Igazából szerelem híres táblás jelenetére. Ez azonban egyáltalán nem probléma. Azt már inkább felrótták egyesek a férjnek, hogy miért nem hagyja nyugodtan vajúdni a feleségét, nem kell ez a cirkusz. Ám a romantikus gesztusról készült videó alapján Jasmine Caver örült férje ötletének, úgyhogy a magunk részéről nem huhognánk, csak kiemelnénk, hogy a történet igazi hőse azért nyilvánvalóan a vajúdó nő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top