Család

Tíz percre hagyta magára az anyuka a kislányt, ez lett a vége

A megdöbbenéstől szóhoz sem jutott az anya, amikor meglátta, mit művelt a lánya, amíg ő takarított.

Az eset egy brit háztartásban történt, amikor a 33 éves Victoria Kidner felmosott a lakásban – írja a The Sun. Mindössze tíz percről volt szó, ez azonban elég idő volt négyéves lányának, Sofiának, hogy az egész arcát pink rúzzsal fesse be.

„Sofia a kanapén ült, és a táblagépén az egyik mesét nézte, amíg a konyhában takarítottam – mesélte Kidner a brit lapnak. – Nem hallottam semmi zajt, ezért azt hittem, hogy élvezi a műsort. De amíg hátat fordítottam neki, felment az emeletre, és a hálószobában az egyik szekrényben megtalálta a sminkkészletemet.”

Az anyuka elmondása szerint a kislány pár perccel később leszaladt az emeletről, ekkor látta meg, hogy az egész arcát egyenletes rózsaszín festés borítja, miközben folyamatosan vigyorog.

„Mindössze tíz percre volt szüksége ehhez – mesélte a megdöbbent anyuka. – Haragudni sem tudtam rá, mert csak arra tudtam gondolni, hogy mennyire tökéletes munkát végzett, egyenletesen mindenhova felvitte a rúzst.”

Az anyuka ezután azért felszaladt a hálószobába, mert arra számított, hogy ott is mindent rúzsnyomok borítanak majd, de kellemes meglepetés várta.

Az anyuka valószínűleg hasonló arcot vághatott, amikor meglátta, mit művelt a kislány (Fotó: iStockphoto)

„Azt hittem, minden rúzsos lesz majd, de meglepődve láttam, hogy sehol egy rúzsnyom, azért ez nagy megkönnyebbülés volt” – tette hozzá Victoria Kidner.

Mivel az anyuka kedvenc rúzsa bánta a történetet, valószínű, hogy a következő bevásárlásnál már a kislány is kap egy sajátot, amit kedvére szétkenhet, remélhetőleg csak olyan felületeken, ahonnan utólag könnyen el lehet távolítani az élénk színeket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top