Család

Gordon Ramsay már luxus-Ferrarin tanítja vezetni 6 hónapos kisfiát

A több mint 500 millió forintnak megfelelő értékű jármű volánja mögé a sztárséf a kis Oscart is beültette.

A televíziós műsorairól és éttermeiről ismert séf ugyan az autót csak kölcsönbe kapta, első dolga volt megmutatni hat hónapos kisfiának, hogy milyen a jó élet és micsoda érzés beülni egy igazán menő luxus sportautó volánja mögé.

Az 52 éves TV-sztár egész konkrétan egy Ferrari Monza SP típusú gépjárművet kapott kölcsönbe. Először ő szállt be az autóba, majd felesége, Tana kezébe adta a kis Oscart, aki az ötödik közös gyermekük – látszik a The Sun videóján és képein

A drága autóval egyébként London egyik utcáján parkolt az ismert séf, ott játszódott le a jelenet. A legkisebb gyermek április 4-én született, a négy másik gyermek, Megan 21, az ikrek, Jack és Holly 19 évesek, Tilly pedig 17.

Gordon Ramsay egyébként korábban többször elmondta, hogy nem neveli gyermekeit luxuskörülmények között, ismertsége és vagyona ellenére azt szeretné, hogy normális életük legyen, ahogy nála az is szilárd elhatározás, hogy egyikük sem dolgozhat az éttermeiben. Viszont a kölcsön kapott Ferrari valószínűleg az ő férfiszívét is meglágyította.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top