nlc.hu
Család

Megszületett Gordon Ramsay hatodik gyereke

Megszületett az 57 éves Gordon Ramsay hatodik gyereke

Közösségi oldalain jelentette be a sztárséf, Gordon Ramsay, hogy megszületett feleségével, Tana Ramsay-vel közös hatodik gyerekük.

Gordon Ramsay közösségi oldalain jelentette be a nagyszerű hírt, hogy megszületett hatodik gyermeke. Azt is elárulta, hogy a csöppség Jesse James Ramsay nevet kapta.

“3 fiú, 3 lány… készen vagyunk”

– írta a séf, aki ezzel arra utalhatott, hogy több gyereket már nem vállalnak. Ramsay azt is írta a posztban, hogy fantasztikus születésnapi ajándék volt a gyerek születése, hiszen november 8-án ünnepelte az 57. születésnapját.

A pár 1996 óta házas, gyermekeik: Megan, Jack, Holly, Matilda és Oscar. A házaspár nemrég arról is mesélt, hogy milyen veszteség érte őket, hiszen egy elvesztett gyermek szülei is, akiről minden évben megemlékeznek. Mindössze 20 hetes terhesen hozta világra Ramsay felesége koraszülött kisfiát, Rockyt, akit végül elvesztettek.

Gordon Ramsay hatodik gyermeke

(Fotó: Getty Images)

Gordon Ramsay korábban a brit People magazinnak adott interjút. A nyomtatott lapban megjelent írásból a magazin online felületén jelentettek meg részleteket. Az interjúban a sztárséf így nyilatkozott, utalva legkisebb fiukra:

„Nem jött volna Oscar, ha nem veszítjük el Rockyt. Ő nem pótolható – távolról sem –, de olyan köteléket jelentett nekünk, amit normális helyzetben sosem tapasztatunk volna meg.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top