nlc.hu
Sztárok

Gordon Ramsay kisfia elvesztéséről adott interjút

„Nincs olyan könyv, ami átsegítene ezen a veszteségen” – Gordon Ramsay a kisfia elvesztéséről nyilatkozott

Gordon Ramsay felesége, Tana minden év őszén megemlékezik elhunyt gyermekükről, és egy friss interjúban most a séf is beszélt róla.

Az 56 éves Gordon Ramsay ötgyermekes családapa, élete párja Tana Ramsay. Idén 27. éve házasok, a 25 éves Megan, a 23 éves Jack és Holly (ikrek), a 21 éves Matilda, a 4 éves Oscar – és egy elveszített gyermek szülei.

Tana Ramsay egy igazán személyes hangvételű posztot osztott meg a napokban, amelyen egy családi fotót tett közzé. A 2016 őszén készült képen születésnapot ünnepelt a család, amelyen Tana várandósan szerepelt. Néhány napra rá, pusztán 20 hetes terhesen világra hozta koraszülött kisfiát, Rockyt.

Az Instagram-bejegyzés második fotóján egy tetoválás látható, a kis angyalka ábrázolás és a dátum minden bizonnyal az édesanyja oldalán őrzi az elveszített baba emlékét. Az édesanya ezt írta a képek mellé:

„Ez a boldog kép készült rólunk Megan 18. születésnapját ünnepelve, amikor alig 20 hetes terhes voltam. Nem is sejtettük, hogy néhány nappal később a kezemben fogom tartani a kisfiunkat, Rockyt – aki bár erős szívveréssel született, de túl kicsi volt ahhoz, hogy életben maradjon. Bár ma van hét éve mindennek, még mindig olyan, mintha tegnap lett volna. Mindannyiunknak hiányzol minden nap. Szeretünk téged, Rocky, örökre a szívünkben vagy. Nem tudnám ezt végigcsinálni a családom nélkül, ti vagytok a mindenem.”

Gordon Ramsay pedig a brit People magazinnak adott interjút. A nyomtatott lapban megjelent írásból a magazin online felületén jelentettek meg részleteket. Az interjúban a sztárséf így nyilatkozott, utalva legkisebb fiukra:

„Nem jött volna Oscar, ha nem veszítjük el Rockyt. Ő nem pótolható – távolról sem –, de olyan köteléket jelentett nekünk, amit normális helyzetben sosem tapasztatunk volna meg.”

Gordon Ramsay és felesége, Tana Ramsay két lányukkal, Holly és Matilda Ramsay-vel az idei GQ Food & Drink Awards díjátadón

Gordon Ramsay és felesége, Tana. Mellettük két lányuk, Holly és Matilda Ramsay-vel az idei GQ Food & Drink Awards díjátadón / Fotó: Dave Benett, Getty Images

Gordon arról beszélt, hogy Rocky elvesztése „nagyon kemény volt, de összekovácsolt minket” mint családot. Kifejezte feleségét illető csodálatát: „Ez Tana ereje. Csak figyeltem, ahogyan kezelte azt az egészet, megnyílt a barátoknak és a közelben lévő nőknek, akik így tudtak tanácsot adni neki. Hihetetlenül rendben volt utána azonnal” – fogalmazott a séf.

Elmondta azt is, hogy a gyerekeik rengeteg erőt kapnak az anyukájuktól, és enélkül ma nem tartanának ott, ahol. Már ezer jelét láthattuk annak, hogy a médiában ordibáló és terrorizáló séf a magánéletben egy rajongva szeretett férj és apuka. Minden bizonnyal nem érdemtelenül.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top