Család

Gyerekek beszólásai, amik szebbé teszik a napodat

Ezeken tuti neked is mosolyoghatnékod lesz!
testvérek, kisbabák, gyerekek

Zacc, a Caféblog bloggere 11 gyerekszájat szedett össze nektek, hogy vele együtt ti is nevethessetek rajtuk. Megmutatunk belőlük mi is ötöt:

1. Még 35 éves koromban történt az eset. Éppen kint vártam valakire egy bolt bejáratánál, amikor egy anyukát láttam közeledni a kisfiával, a gyerek nem lehetett több kétévesnél. Ahogy megpillantott a kiskölyök, elkezdett hozzám futni, hogy „Apa! Apa!” Mire az anyja rögtön leállította: „Ő nem az apukád.” Majd hozzátette: „Ne hozd a frászt a bácsira!”

2. A lányomnak megtetszett az a kifejezés, hogy „Őrülten szeretlek” – egy rajzfilmben hallotta, és ennek kapcsán ki akart valamit deríteni. Ezért aztán, amikor vacsoráztunk, hirtelen nekem szegezte a kérdést: „Apa, te akkor őrültél meg, amikor először láttad anyát, vagy azután, hogy összeházasodtatok?”

3. A barátomnak van egy ötéves kisfia. Egyik nap éppen nála teáztunk, amikor berohant a szobába a fiú, kezében egy játékpisztollyal és elkezdett ránk lövöldözni. Belementünk a játékba és elterültünk a földön – mire a gyerek megszólalt: „Keljetek fel, ez csak egy játékpisztoly. Ha igazi lenne, a térdetekre céloztam volna.” A barátom teljesen kiakadt.

4. Gyerek: Anyaaa, tampont kérek a szülinapomra!
Anya: Tudod te egyáltalán, hogy az mire való?
Gyerek: Igeen! A tévében mondták, hogy tamponnal simán tudsz strandolni, lovagolni, sétálni a városban – anélkül, hogy bárki észrevenné!

5. A buszon utaztam, amikor felfigyeltem a következő párbeszédre:
Ötéves kisfiú: Anya, az emberek miért nőnek fel?
Anya: Hát, ez az élet törvénye, mindenkiből felnőtt lesz, belőled is.
Fiú: De én nem akarok felnőtt lenni!
Anya: Miért nem? Pedig az jó dolog!
Fiú: Hát, ahogy aput elnézem, nem annyira.

A többiért kattintsatok Zacc Caféblog-oldalára.

(Kiemelt kép: illusztráció, Pexels)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top