Család

Megrázó: halála előtt pár órával házasodott a rákbeteg férfi

Hét órával a ceremónia után a férfi örökre lehunyta a szemét.

A 33 éves Gary Smart eredetileg jövőre akarta elvenni szerelmét, ám a pár kénytelen volt meggyorsítani a dolgot, mivel a férfinál végzetes tüdőrákot diagnosztizáltak a múlt hónapban. „Miután Garyt diagnosztizálták, azt mondta, házas emberként akar elmenni” – mondta felesége, Laura.

Képünk illusztráció / Forrás: iStock

„Azt gondoltuk, több időnk lesz még együtt, de nem így lett. Múlt pénteken az orvosok azt mondták, már nincs sok hátra, és segítettek nekünk megszervezni az esküvőt” – mesélte a nő. Sajnos Gary rákja annyira agresszív volt, hogy az orvosok csak pár napot jósoltak neki. Ezért szerettei akcióba lendültek, hogy beteljesíthessék vágyát.

„A mamám és én elmentünk gyűrűt venni, a kórházi személyzet pedig segített beszerezni a speciális engedélyeket, és egy papot is kerítettek” – mondta Laura, és hozzátette, megígérték, hogy 7-re már házas lesz.

Garynél júliusban jelentkeztek a tünetek, amikor éles hát- és mellkasi fájdalomra panaszkodott.  Emellett rengeteget fogyott, és képtelen volt aludni, ezért kereste fel az orvosát, aki folyadékot szívott le a tüdejéből és biopsziát végzett rajta. Szeptemberben kapta meg a pár a rettenetes hírt: a férfinak agresszív tüdőrákja van.

Az esküvőn 25-en voltak; a vendégek egyben el is tudtak tőle búcsúzni. „Mindannyian tudtuk, hogy eljött az idő” – mondta Laura. Így is lett: csupán hét órával a ceremónia után Gary örökre lehunyta a szemét.

Forrás: Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top