Család

Ez durva: zombivá vált az apuka és kislánya halloweenre

Őszintén, mi frászt kaptunk. Te mit szólsz ehhez a papa-baba fotósorozathoz?

Tiffany Renfroe és férje, Daniel úgy vélik, hogy az élet rövid ahhoz, hogy mindent túl komolyan vegyenek – legutóbbi fotózásuk is ezt a hiedelmüket tükrözi. A fotós anyuka ugyanis különleges apa-lánya fotókat készített szeretteiről. Őszintén szólva egy ideje nem láttunk ilyen riasztó képeket

Forrás: Facebook

Amellett, hogy Tiffany fotósként és szülészeti ápolónőként is dolgozik, három gyerek büszke anyukája. Azt mondja, aktív szülők, akik inkább időt töltenek a gyerekeikkel, mintsem pénzzel vagy ajándékokkal halmozzák el őket.

Nos, kérdéses, hogy mennyire gyerekeknek való időtöltés, de az apuka, Daniel az évek alatt gyermekeit is beavatta fő szenvedélyébe: a horrorfilmnézésbe. „A lányom, Kaiden és a férjem elkezdték nézni a The Walking Dead című sorozatot, és napról napra várták az új évadot” – mondja a nő, akinek lánya, Kaiden mindössze 10 éves. Az asszony egyébként nincs odáig a horrorokért, de megengedi a gyerekeinek, hogy megnézzék az apjuk társaságában, mivel tudják, hogy amit látnak, nem igazi.

Forrás: Facebook

„Nem bántja vagy félemlíti meg őket – mondja. – A gyerekeim cukik, és tele vannak szeretettel, jók az iskolában, nem erőszakosak, szeretik egymást, és csak ez az, ami számít egy szülőnek.”  Egyébként a zombis ötlet is tőle származik, ő sminkelte ki férjét és 11 hónapos gyereküket a fotósorozat kedvéért.

Forrás: Facebook

A fotókat 57 ezren lájkolták a Facebookon, és 115 ezren osztották meg. Tiffany reméli, hogy fotói másokat is inspirálnak majd arra, hogy – mint mondja – minőségi időt töltsenek a családjukkal.

The Sir

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top