Család

Sürgősségi műtétet hajtott végre kutyusa plüssbarátján a gazdi

A kutya és a plüss elválaszthatatlan barátok.

Három évvel ezelőtt Jenni Chau Le vett Simba nevű kutyájának egy plüss Grincset karácsonyra. Simba számára ez tökéletes ajándéknak bizonyult, hiszen mióta csak megkapta a játékot, azóta szinte elválaszthatatlanok. Ám sajnos az idő vasfoga nyomott hagyott a zöld szörnyetegen, és veszélybe került a barátság is…

A zöld plüssjáték majdnem akkora, mint a Yorkie mix, ezért tökéletesen tudta ölelgetni, és körbe-körbe hurcolni a szobában. Az évek azonban nyomot hagytak a játékon, ezért Chau Le kénytelen volt kicserélni, ám Simbának más ötlete támadt. „Az évek alatt koszossá és elnyűtté vált. Számos más játékot próbáltam neki venni, de Simba mindig felforgatta kis kedvencéért az egész lakást. Megpróbáltam ezért kimosni és megvarrni” – mondta el a nő.

Chau direkt Simba előtt varrta meg a játékot, mintha csak sürgősségi műtétet végzett volna rajta, hogy a kutyus ne ijedjen meg. Eközben Simba teljesen úgy viselkedett, mint egy aggodalmaskodó szülő. „Ült és nyafogva figyelte Grincs gyógyítását” – mondja Chau, aki biztosította kutyáját afelől, hogy minden rendben lesz.

A műtét szerencsére jól sikerült, Simba és Grincs újra élvezhetik egymás társaságát. Legalábbis addig, amíg Grincs ki nem lyukad újra.

Bored Panda

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top