Család

„Valódi angyal”: kedves utastárs nyugtatta meg a hisztiző babát a repülőtéren

Az anya nagyon hálás volt azért, hogy az idegen nőtől váratlan segítséget kapott az biztonsági ellenőrzésnél kígyózó sorban.

Egy kedves ismeretlen nyugtatott meg egy hisztiző babát a glenpooli repülőtéren – írja a Metro. Az egyéves kislány édesanyja nagyon hálás volt a fiatal nőnek a segítségért.

Katy Montgomery Vassaur, a férje, Jace és egyéves lányuk, Marley szerettek volna hazarepülni az ünnepek után, de reménytelenül beleragadtak a biztonsági ellenőrzés előtti, végeláthatatlan sorba.

„Borzalmasan hosszú volt a sor, több száz ember várakozott a biztonsági ellenőrzés előtt. Egy idő után Marley teljesen kiborult, és elkezdett torka szakadtából üvölteni” – idézte fel az esetet az anya.

Katy és Jayce mindent megtettek azért, hogy megnyugtassák a síró gyereket, de hiába, a kislány csak nem akarta abbahagyni a bőgést. „Az emberek egyre dühösebben méregettek minket, miközben Marley teli torokból üvöltött. Ha azt mondom, pokoli kínos volt, akkor nagyon finoman fogalmazok” – mesélte Katy.

Az elkeseredett pár végül váratlan helyről kapott segítséget: egyik utastársuk csendesítette le a zokogó kislányt. „Ahogy elsétáltunk egy gyönyörű fiatal nő, Ashifa mellett, ő elkezdett beszélni Marley-hez. Mindenki legnagyobb meglepetésére a kislányom azonnal abbahagyta a sírást, és a karjába kéredzkedett. Ez a fantasztikus nő egészen addig ringatta Marley-t, amíg át nem értünk az ellenőrzésen. Egy igazi angyal, nagyon köszönöm a segítségét” – írta a Facebookon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top