nlc.hu
Család

Gyerekmentes repülőjáratokat kér egy nő TikTokon

Gyerekmentes repülőjáratokat kér egy nő TikTokon egy borzasztó út után – videó

3 órán át sírt egy gyerek a repülőn, egy TikTok-felhasználó azt írta, rengeteg pénzt fizetne gyerekmentes repülőjáratokért.
Repülő szárnya az ablakból nézve a levegőben

Egy amerikai nő azt kéri a légitársaságoktól, vezessenek be „csak felnőtteknek” járatokat, miután 3 órán keresztül még a fülhallgatóját is túlordította egy gyerek.

Morgan Lee kínjában mosolyog a videóban, amiben nem bántja sem a gyereket, sem a szülőjét, csak azt kéri, legyen csak felnőtt járat, amiért extra pénzt lenne hajlandó fizetni.

@mooorganic The flight was 3 hours and I listened to this the entire time #travel ♬ original sound - Mo

Morgan később azt írta, hogy azon túl, hogy az üvöltés átrepesztette a fülhallgatóját is, az 5 év körüli gyerek folyamatosan rugdosta is a székét, míg az anyja eközben aludt.

Míg nagyon sok anya nekiment Morgannek azért, amit írt, egyenesen undorítónak és kreténnek nevezve, akadtak olyan anyák is, akik azt mondták, megértik, és nekik is jól jönne egy ilyen járat, míg a gyerekre kicsit más vigyáz otthon.

Annak ellenére, hogy sokan támadták Morgant a közösségi oldalon, már egy 2017-es felmérés is azt mutatta, ha névtelenül lehet nyilatkozni, bizony sokan panaszkodtak arra, hogy zavarják őket az „utazástól félő, vagy azt nagyon nem élvező, hangos gyerekek (vagy akár felnőttek)”.

(via)

(Kiemelt kép: Pixabay)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top