nlc.hu
Család
Csodával határos módon élte túl a mészárlást a 7 hónapos kisbaba

Csodával határos módon élte túl a mészárlást a 7 hónapos kisbaba

Családjával épp egy esküvőre tartottak, amikor tüzet nyitottak az autóikra, Faith édesanyja és testvérei is a kegyetlen támadás áldozatául estek.

Csodával határos módon életben maradt egy kisbaba, akinek a családjára fegyveresek támadtak Mexikóban, hetven mérföldre az amerikai határtól – írja a Mirror.

Képünk illusztráció (Fotó: Unsplash)

A LeBaron család egy Észak-Mexikóban élő mormon közösséghez tartozott. Épp egy esküvőre tartottak három autóval, amikor egy banda megtámadta őket: a család legalább kilenc tagja – köztük három nő és hat gyerek – meghalt, amikor tüzet nyitottak az autóikra. Az egyik kocsi fel is robbant, többen bennégtek a roncsban. A rendőrség szerint többen eltűntek.

Az egyetlen eddig megtalált túlélő a héthónapos Faith, akit édesanyja, a 31 éves Christina Johnson halála előtt az autó padlójára dobott, így meg tudta menteni az életét. A kicsi, aki órákat töltött a kocsiban édesanyja holtteste mellett, könnyebb sérülésekkel vészelte át a tragédiát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top