nlc.hu
Család
Példátlan, amit a kecskeméti buszsofőr tett a 3 gyerekes családdal a veszélyes úton

Példátlan, amit a kecskeméti buszsofőr tett a 3 gyerekes családdal a veszélyes úton

Nincs zebra a Kecskemétre menő úton, ezért a szülőknek kell az úttest túloldalára átkísérniük a gyerekeiket. Ezt unta meg a buszsofőr és segített az egyik, nehéz helyzetben lévő apukának.

„Nem velem történt, hanem a kislányommal, de úgy érzem, ezt mindenképp el kell mesélnem” – kezdi a nyilvános posztot az anyuka, hogy mi történt egyik reggel Kecskemétre, iskolába menet. Útközben van egy megálló, ahol nincs zebra, ezért nagyon nehéz átjutni az út túloldalára. Itt minden reggel megjelenik egy 5 tagú család, akik nagy valószínűség szerint a helyi tanyavilágban laknak.

„Aki ismerős erre, biztosan tudja, hogy milyen nehéz zebra nélkül átjutni a másik oldalra. Tegnap reggel valami oknál fogva az apuka egyedül jelent meg a 3 gyerekkel az út szélén. Sajnos csak 2 keze van az apukának is, ezért gondot jelentett neki átkelni a forgalmas úttesten. És íme a történet lényege: a buszsofőr ezt meglátva leszállt a buszról, átment az úttesten és átvezette a gyerekeket a buszhoz. (…) A buszsofőrnek hatalmas TISZTELET!!!!!” – zárul a kecskeméti anyuka Facebook-bejegyzése, amit az Index szúrt ki a közösségi oldalon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top