nlc.hu
Család

Elszökött, nyolc év után került haza egy labrador

Nyolc év után került haza egy kecskeméti labrador

Valószínűleg kereket oldott azoktól is, akik nyolc éve befogadták, így térhetett vissza eredetei gazdáihoz Bella, a labrador.
elszökött labrador

Ahogy a 24.hu írja, Bella, a kecskeméti labrador még 2015-ben tűnt el, a gazdája, Bánáti Attila kitartóan kereste, de nem járt sikerrel. A napokban aztán belefutott az ebrendészet munkatársaiba a kalandvágyó kutya, aki minden bizonnyal második otthonából is elszökött.

A szakemberek leolvasták a chipjét, így derült fény arra, hogy a labradort hosszú ideje várja haza a Bánáti család, akit azonnal értesítettek:  amikor Attilához befutott a Menhely az Állatokért Alapítvány hívása, nem akart hinni a fülének, hiszen álmában sem gondolta volna, hogy Bella még valaha hazatérhet.

Másnap már haza is vihették a gyönyörű labradort, akinek nem voltak túl körültekintőek a korábbi befogadói, kiderült ugyanis, hogy nyolc évig nem kapott oltást. Bella megismerte eredeti gazdáit, még úgy is, hogy a család kisfia, Zsombi hatalmasat nőtt azóta. A családnak időközben nemcsak új otthona, hanem új kutyája is lett, de Bella zökkenőmentesen megtalálta vele a közös hangot.

Attila végül kapcsolatba került azzal a családdal, ahol Bellát gondozták az elmúlt években, tőlük tudta meg, hogy az eb emésztési problémákkal küzd. Ez nem csoda, leginkább ugyanis kenyéren élt, de Attiláéknál végre újra minőségi kutyatápot ehet, stresszmentes életet élhet és orvosi kontrollja is megkezdődött.

Bella befogadói szerettek volna elbúcsúzni a kutyától, aki végre visszakerült eredeti gazdáihoz, Attiláék pedig természetesen eleget tettek a kérésüknek, hiszen hálásak nekik, hogy annak idején nem hagyták az utcán a kutyájukat.

Nyitókép: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top