nlc.hu
Életmód

Szorongó kutya

Elképesztő cuki módon oldódott meg a stresszes labrador problémája

Hiába próbált, gazdája nem tudott segíteni a szeparációs szorongásban szenvedő kutyának, egy négylábú kölyök viszont pikk-pakk megoldotta!
Fekete labrador kutya

A Floridában élő Anna Love a Billie nevű labrador boldog tulajdonosa, akinek örömét csak az árnyékolta be, hogy a kutyája rettentően nehezen viselte a magányt.

„Billie leírhatatlanul kedves és barátságos mindenkivel, még a többi kutyával is! Az egyetlen gondunk az volt, hogy képtelen volt egyedül maradni. Szeparációs szorongás gyötörte, és az autóutaktól is rettegett” – mesélte Anna, aki tudta, hogy muszáj tennie valamit, hogy felhőtlenné tegye a fekete labrador mindennapjait.

Akár a feje tetejére is állhatott, semmi nem hozott eredményt, egészen addig, míg meg nem érkezett otthonukba Gus, az aranyszínű retriver. „Azt akartuk, hogy legyen egy saját bújós kispajtása, aki mellett akkor is biztonságban érezheti magát, amikor elmegyek dolgozni” – mesélte Anna.

„Gus elképesztően sokat tett azért, hogy Billie végre kiegyensúlyozott legyen. Elválaszthatatlan barátok lettek, rengeteget játszanak együtt. Kezdetben tartottunk tőle, hogy Gus nem lesz olyan cuki, mint Billie, vagy hogy nem jönnek majd ki egymással. Kétségeink szerencsére azonnal elszálltak, az első pillanattól kezdve imádják egymást” – lelkendezett a gazdi.

A kis Gus nemcsak a félős labrador lelki békéjét állította helyre, hanem az önbizalmával is csodát tett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top