Család

Eladta a lányát, hogy a kedvenc vloggereire költhesse a pénzt

A férfi három és fél millió forintot kapott a gyerekért egy idegen párttól. Azzal védekezett, hogy nem tudta volna felnevelni a kicsit.

Eladta a lányát egy kínai apa – írja a Daily Mail. A Fucsien tartományban élő férfi – a lap csak a vezetéknevén, Luként említi – 80 ezer jüant (kb. 3,5 millió forintot) kapott a gyerekért. A férfi azzal védekezett, hogy egy fia is van, és miután a felesége elhagyta, egyedül nem tudta volna eltartani mind a két gyereket.

Képünk illusztráció (Fotó: Unsplash)

A kislányt egy ismeretlen pár vásárolta meg, az apa akkor találkozott először velük, amikor megmutatta nekik a kicsi fényképeit. A pár – a cikk szerint Csenék – azért akartak „örökbe fogadni”, mert miután 2017-ben meghalt a fiuk, hiába próbálkoztak gyerekvállalással.

A Csen-házaspár idén februárban hozta el a kislányt Lutól. A férfi a gyerekért kapott pénzt kedvenc „online hoszteszeire” verte el: olyan női vloggerekre, akik nézőik „támogatásáért” cserébe szexi videókat osztanak meg a közösségi oldalakon.

A gyerekkereskedők májusban buktak le, amikor Csenék megpróbáltak hamis anyakönyvi kivonattal papírokat szerezni a kislánynak. A bíróság őket és Lut is megvádolta, a férfinak gyerekkereskedelem miatt kell felelnie.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top