Család

Békésen napozott a kertjében, majdnem agyoncsapta egy égből pottyant hulla

A holttest egy utasszállító repülőgép leszállóegységéből esett ki, több mint ezer métert zuhant, mielőtt becsapódott London külvárosában. A halott férfiről oknyomozó újságírók derítették ki, ki volt.

Június 30-án a London déli részén lévő Clapham negyed egyik kertjében kis híján agyoncsapott egy napozó férfit egy égből lezuhanó holttest – írja a Sky News cikke alapján az Index.

Képünk illusztráció (Fotó: Europress)

A rejtélyes eset az Offerton Roadon, alig 20 kilométerre a Heathrow repülőtértől, közvetlenül az egyik sűrűn használt légi folyosó alatt történt. A szemtanúk szerint a holttest úgy nézett ki, mint egy nagy jégtömb, a hatóságok sem tudták azonosítani, hogy kié lehet.

A Sky egy hosszú hónapokig tartó oknyomozás során végül felgöngyölítette az esetet. Mint kiderült, az áldozat egy 29 éves kenyai férfi, Paul Manyasi volt, aki takarítóként dolgozott a Jomo Kenyatta nemzetközi repülőtéren.

A férfi minden bizonnyal egy jobb élet reményében rejtőzött el egy Boeing 787-es leszállóegységében. A gép nyolc órán keresztül repült 11 ezer méter magasan, ahol már alig van oxigén és borzasztó a hideg, így valószínűleg már halott volt, amikor a pilóta kiengedte a futóművet, és kizuhant a repülőből.

A férfi ruháit és személyes tárgyait Paul barátnője és szülei is felismerték. Apja azt mondta, nincs pénzük hazaszállíttatni a holttestét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top