Család

Ajándékkal kedveskedett az apa lánya első menstruációjának alkalmából

A lányát egyedül nevelő apa nagyon frappánsan oldotta meg a helyzetet.

Egy texasi férfi, Maverick Austin a minap fura telefonhívást kapott a lányától, a 11 éves Avitól, akit egyedül nevel. Avi azzal hívta az iskolából, hogy belekalilt a bugyijába. Austin azonnal az iskolába rohant, vitt tiszta alsóneműt, a használtat hazavitte, majd folytatta a munkát, 24.hu.

Forrás: Facebook

Pár órával később ismét csörgött a telefonja, megint a lánya volt, aki közölte: újra megtörtént a baj. Az apa ideges lett, épp egy fontos konferenciabeszélgetés közepén volt, úgyhogy közölte a lánnyal, tegyen be WC-papírt a bugyijába, és majd egy óra múlva visszahívja – írja a lap. Aztán öt perc múlva az apának leesett, hogy Avinak ez bizony az első menstruációja. Azonnal elbúcsúzott kollégáitól, és az iskolába rohant. Ekkorra már Avi is rájött, hogy menstruál.

Hazafele menet Avi arról érdeklődött, hogy a Fogtündér mintájára kap-e valamilyen ajándékot, úgyhogy az apuka feltankolt fagyiból, csokikból és egyéb édességekből, és mire a lánya kijött a mosdóból az apja azzal várta, hogy itt járt a Ciklustündér.

A történetet az apuka megosztotta a Facebookon, közel 200 ezer like-nál jár a bejegyzés.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top