Család

Haldokló barátjuk hatására utazta be a világot a család

Mindenüket eladták és nagy utazásra indultak. Nem bánták meg.

2016-ban Andrea Baldeónak és feleségének, Beckynek jól fizető munkájuk volt Fokvárosban és a saját házukban laktak két gyermekükkel, a 12 éves Ricóval és a 10 éves Tiana-Maevel.

Az akkoriban tőzsdei kereskedőként dolgozó férfinak azonban elege lett a hajtásból. Amikor aztán arról értesült, hogy egy közeli barátjuknak agydaganata van és csupán hetei vannak hátra, megszületett benne a végső elhatározás. A szülők felmondtak a munkahelyükön, eladták mindenüket, és a család másfél éves utazásra indult.

Andre Baldeo világjáró család

Andre Baldeo és családja (Fotó: SWNS.COM)

13 ország 48 városát járták be, és nem csupán kirándultak, turistáskodtak, de dolgoztak és jótékonykodtak is. Teknősöket mentettek, focit oktattak, de a szülők farmokon is munkába álltak, illetve gyerekeket is tanítottak. Laktak hotelekben, hostelekben, helyiek otthonaiban, de még dzsungellakásokban is, mikor mire volt lehetőség.

A család azóta visszatért Fokvárosba, jelenleg munkanélküliek és albérletben laknak, ám úgy érzik, nem bánták meg életük nagy kalandját és minden penny-t a lehető legjobban költöttek el. Csodálatos élményekkel lettek ugyanis gazdagabbak, amiket semmiért sem cserélnének el.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top