nlc.hu
Család
Titkos üzenet a karácsonyfán! (x)

Titkos üzenet a karácsonyfán! (x)

Nincsen igazi karácsony fenyődíszítés nélkül. A szépen feldíszített fa a karácsony ikonikus jelképe. Ahány család, annyi szokás. A díszítésben az a legfantasztikusabb, hogy kiélhetjük benne a kreativitásunkat. Ne féljünk variálni a padlásról előkerült régi díszeket új stílusjegyekkel, a dizájn a különböző színek és formák variálásával is egyedi lehet.


A legtöbb díszgömb még különlegesebbé teheti az ünnepeket, ha saját felirattal, dátummal ékesíti a fát. Titkos üzenet? Szerelmi vallomás? Baba érkezik? Legyen szó lánykérésről, évfordulóról, vagy akár „Szeretlek, nagyi”-feliratról, a Pólus színpompás karácsonyi díszei mindenkinek örömet okoznak majd. Gyere a Pólusba és szerezd be nálunk az ünnepek elengedhetetlen kellékeit; vásárolj 2019. dec 1.–22. között, regisztrálj a vásárlást igazoló blokkal az ételudvarnál, és válaszd ki egyedi ajándék gömbdíszeidet. Minden vasárnap kalligráfusunk segítségével névre szóló feliratokkal üzenhetsz szeretteidnek. Kérj a promócióban megszerzett ajándék díszeidre egyedi, karácsonyi üzenetet, gyere, és hangolódj velünk az év legszebb napjaira!

A te egyéniségedhez melyik dísz illik a legjobban?

Válassz magadnak egyedi gömbdíszt a Pólusban!


Részletek:
https://polus-center.hu/hu/

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top