Család

Visszavágott a blogger: listát írt arról, hogy miért tartják rossz anyának

Meg akarta mutatni, hogy miket vágtak a fejéhez azok, akik támadták szülői döntései miatt.

Amikor Sia Cooper terhes lett első gyermekével, úgy döntött, hogy visszatér a blogoláshoz, és megosztja tapasztalatait és az anyaság rögös útját a világgal. Felhagyott ápolónői munkájával, hogy főállású anya lehessen, és több ideje legyen gondozni tartalmait. Ugyanakkor nem minden anya és apa értett egyet szülői döntéseivel. Néhányan odáig elmentek, hogy „rossz anyának” nevezték a nőt.

Nekik válaszolva Sia készített egy listát, amelyet a nyilvánossággal is megosztott, magyarázatot adva arra, hogy milyen dolgok miatt ragasztották rá ezt a címkét. Bejegyzését több mint 28 ezer kedvelte, akiknek bejött a nő őszintesége és nevelési filozófiája.

És milyen „hibák” kerültek a listára, amikért rossz anyának nevezték? A felsorolásban megjelenik, hogy várandóssága alatt is edzett, törődik egészségével és kinézetével, hogy vannak piercingjei és tetoválásai, hogy szereti a bort, valamint azt is felrótták neki, hogy engedi kütyüzni gyerekeit, illetve hogy együtt alszik velük.

(via)

Kiemelt képünk illusztráció, fotó: iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top