Család

Megszűnik a Megamax gyerekcsatorna, jön a JimJam

A csatorna a 2-5 évesekre fókuszál majd.

Hamarosan technikailag kiválik az európai sugárzásról a JimJam gyerekcsatorna, és önálló, magyarországi sugárzású JimJam indul 2020. január elsején, írta meg a media1.hu. A JimJam a kontinens több országában, Szlovákiától Portugáliáig számtalan területen eddig egységesen volt látható, azonban a fejlesztések következtében még inkább ki tudják szolgálni a helyi igényeket, így tud elindulni a magyar JimJam. További fejlemény, hogy az év végén megszűnik a Megamax elnevezésű gyerekcsatorna

Fotó: iStock

A JimJamon a klasszikus mesehősök is folyamatosan műsoron maradnak, de új történetekkel, mint amilyen a Thomas, a gőzmozdony: Kaland a Ködfátyol-szigeten című film, mely január 5-én 11 órától indul. 

A 2006-ban elindított, 2-5 évesekre fókuszáló gyerekcsatorna egyébként mára több mint 100 országban van jelen, Európától kezdve a Közel-Keleten keresztül egészen Afrikáig. A JimJam műsorai 10 nyelven készülnek, írta meg a lap.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top