Család

Imádjuk az apukát, aki sportot űz abból, hogy kellemetlen helyzetbe hozza lányát a reptéren

Minden alkalommal, amikor kimegy lánya elé a reptérre, valamilyen vidám jelmezben vagy vicces felirattal a kezében várja.

Mindannyian tisztában vagyunk azzal, hogy a szülők milyen könnyen zavarba tudják ejteni a tinédzsereket és a fiatal felnőtteket is, és ez az apa minden előnyét ki is használja, hogy cikis helyzetbe hozza 24 éves lányát. Minden alkalommal, amikor felveszi gyerekét a repülőtérről, vidám jelmezekkel és különböző táblákkal várja.

Lánya megosztott néhány képet erről a Twitter-en, és szinte azonnal felkapták, több mint 60 ezer lájkot gyűjtött be rövid idő alatt. Courtney egyébként végzős egyetemista, és már nem a szüleivel él. Ezért az apja mindig emlékezetessé szeretné tenni a hazatérését, például azzal, hogy beégeti a reptéren.

Legutóbb például, amikor Courtney megérkezett a Kansas City repülőtérre, apját, Dougot elfnek öltözve találta, aki egy „Mikulás csintalan listája” feliratú táblát tartott. Egy másik alkalommal pedig fekete öltönyt vett fel, és feltartotta a táblát, amelyen az volt olvasható: „KC üdvözli Miranda Lambertet”. Máskor szintén a celebvonalra ment rá, és „Kardashian” feliratot tartott a kezében.

(via)

Kiemelt képünk illusztráció, fotó: Freepik

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top