Életmód

Odavan a net az apa–lánya diszkóvideóért

A garázsban bulizgat a nagylányával a szuperapu, így rendezte el a kamasz és anyja vitáját.

A 19 éves Ivana Reynoso nyári vakációjára tért vissza az egyetemről a texasi Grand Prairie-be, és nagyjából azonnal össze is veszett az édesanyjával. Ekkor lépett közbe Ivana édesapja, aki kreatív módot talált a kedélyek lecsendesítésére.

Megkérte a lányát, hogy várjon a garázs előtt, és csak akkor jöjjön be, ha zenét hall. Hamarosan megszólalt Lady Gaga Just Dance című száma, és Ivana meglátta, hogy az édesapja diszkókuckót csinált a garázsból.

Éppen az új DJ-fényeimet próbáltam ki a garázsban, és amikor bementem, megláttam, hogy a feleségem és a lányom veszekszenek. Így elvittem Ivanát a garázsba, hogy jobb kedve legyen, mert tudom, hogy imádja a zenét és a táncot” – mesélte az apa.

Látta, hogy rossz kedvem van, és noszogatott, hogy táncoljak – tette hozzá Ivana. – Egy ideig nem nagyon éreztem rá, de aztán láttam, hogy mennyire próbálkozik, hogy jobb hangulatba hozzon, és összeszedtem magam.” A lány apja tudta nélkül fel is vette a táncot, majd feltöltötte a Twitterre.

Az apa–lánya murit eddig több mint egymillióan lájkolták, és több ezer komment érkezett a videóhoz.

(Yahoo)

Kiemelt képünk illusztráció. Fotó: Pexels

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top