nlc.hu
Család
Eljegyzési gyűrűje akár fegyvernek is használható, akkora benne a kő

Eljegyzési gyűrűje akár fegyvernek is használható, akkora benne a kő

A gyűrű akár egy elegáns boxer ütőfegyver is lehetne.

Közzétette az arra büszke nő hatalmas eljegyzési gyűrűjét a közösség oldalán, de arra nem számított, hogy irigykedés helyett ezt kapja az emberektől. A felhasználók ugyanis a gyűrűt egy önvédelmi fegyverhez hasonlították.

Fotó: iStock

A gyémántokkal kapcsolatban az emberek azt gondolják, minél nagyobb, annál jobb, de azért vannak kivételek. Mint például ennek a menyasszonynak a gyűrűje, melyben a kő inkább vészjóslóan csillog, mintsem szemet gyönyörködtető módon. Ráadásul a viselése sem lehet túl komfortos, mert biztos, hogy mindenbe csak beleakad, kihúzza a szálat a harisnyából, odakoppan véletlenül a bútorokhoz.

„Szörnyűség” – háborogtak az emberek a gyűrűn, amelyről itt láthatsz fotót. Valaki azzal poénkodott, hogy olyan, mintha egy csillagszóró lenne állandóan a kezében. A legjellemzőbb asszociáció az volt, hogy a gyűrű egy önvédelmi fegyverhez hasonlít. Az egyszer biztos, hogy nem lennénk a nő bal egyenesének elszenvedői.

(The Sun)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top