Család

Visszavág az anyuka, akinek beszóltak, amiért túl kihívóan öltözik

A háromgyermekes anyuka azt mondja, a többi szülőtől mindennap lesújtó pillantásokat kap, mikor a gyerekeiért megy a suliba.

 Bella Vrondos háromgyermekes anyuka és glammodell. A Sydney-ben élő nő megelégelte, hogy kinézete miatt nap mint nap lesújtó pillantásokban részesíti a többi szülő, mikor gyerekeiért megy a suliba, és most nyilvánosan vágott vissza.

Visszavág az anyuka, akinek beszóltak amiért

 Az anyuka azután borult ki, hogy miután posztolt egy képet a gyerekeiről és magáról, csak úgy záporoztak a rosszindulatú kommentek. A legtöbben túl kihívó megjelenése és öltözködése miatt kritizálták.”Miután megcsináltattam a melleimet, egyből más szemmel nézett rám a többi anyuka. Attól, hogy édesanya vagyok, nem gondolom, hogy fel kéne adnom az egyéniségem” – vallja Bella. 

Visszavág az anyuka, akinek beszóltak amiért

 Mások még tovább mentek, és egyenesen anyagiasnak és önzőnek nevezték az édesanyát. “Valaki azt mondta, miért nem inkább a gyerekeimre költöm a pénzt. Egyszerűen nevetséges” – kommentálta az esetet az anyuka, aztán hozzátette, hogy imádja a gyerekeit, akik úgy szeretik őt, amilyen.

Visszavág az anyuka, akinek beszóltak amiért

littlethings

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top