Család

Meglepő időzítés: különböző évtizedben született meg az ikerpár

Pedig csak 30 perc különbség van köztük...

Nemcsak külön napon, hónapban, sőt évben született meg egy indianai ikerpár, hanem egyenesen külön évtizedben is (már ha az évtized alatt a 2010 és 2019 közötti időszakot értjük). Pedig csak 30 perccel később követte Joslyn Grace Guilen Tellót öccse, Jaxon DeWayne Mills Tello, írta meg a 24.hu. Előbbi 2019. december 31-én, 23:37-kor látta meg a napvilágot, utóbbi 2020. január 1-én, 00:07-kor.

Forrás: Youtube

A szülők mondták, hogy korábban beszélték már, hogy jó lenne, ha a gyerekek különböző napon születnének, de arra nem gondoltak, ami végül történt. Azt még nem tudják, hogyan ünneplik majd meg a születésnapjukat, valószínűleg szilveszterkor ünnepséget tartanak majd szűk családi körben.

Az anya arról is mesélt, hogy eredetileg csak vizsgálatra ment be szilveszterkor, hogy minden rendben van-e, mikor mondták neki, hogy a csecsemők készek megszületni. Joslyn 2,12 kilóval, öccse, Jaxon 1,92 kilóval jött a világra. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top