Család

Több mint 50 tinilányt zaklatott szexuálisan a magát fiúnak kiadó nő

Legalább hét áldozatát meg is erőszakolta. A legfiatalabb 13 éves volt.

Tinédzser fiúnak adta ki magát és több mint 50 lányt zaklatott szexuálisan egy 21 éves nő, és legalább hét esetében meg is erőszakolta őket – írja a The Guardian. A winchesteri 21 éves Gemma Watts-ot nyolc év börtönbüntetésre ítélték.

Watts vonattal járta be egész Angliát, hogy lányokat ismerjen meg, akiknek velük egykorú fiúként, a 16 éves Jake Watonként mutatkozott be.

Watts külön profilokat csinált Snapchaten és Instagramon férfi alteregójának, annak segítségével vette fel a kapcsolatot 13-16 éves lányokkal. Saját profilján tini szlenget használt, deszkázós videókat töltött fel, magáról is tett ki képet, amiken a haját összefogta, baseball sapkát viselt, és melegítőben van.

Gemma Watts (Fotó: MET)

A bíró, Susan Evans szerint a fiatal nő tökéletesen megtervezte álcáját, tipikusan ragadozói magatartást tanúsított. Utóbbi abból is látszott, hogy a kiszemelt áldozatai mind cikizett vagy mentálisan instabil, alacsony önértékelésű gyerekek voltak. 

Watts, akinek IQ-ja nagyon alacsony és maga is mentális problémákkal küzd, egyszer késsel is megfenyegette egyik áldozatát. Többen, miután megtudták, hogy átverte őket, megpróbáltak öngyilkosok lenni, önbántalmazásba és depresszióba estek.

Watts után először akkor kezdtek el nyomozni, amikor az egyik áldozatáról egy orvosi vizsgálaton kiderült, idősebb fiúval volt szexuális kapcsolata. Ekkor még megúszta a büntetést, de nem sokkal később újabb három áldozatra derült fény.

Az összes áldozta közül csupán 4 volt hajlandó tanúskodni ellene.

(via)

(Kiemelt kép: MET)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top