Család

Óriásit fejlődött egy év alatt a bénult kislány, már egyedül tud járni – előtte-utána videó

A kislány fejlődése rengeteg szülőnek adott erőt, hogy mindig van remény.

Viharos sebességgel terjed a neten két videó, amelyen egy agyi bénult kislány bámulatos mozgásfejlődése látható.

Édesanyja, az észak-karolinai Shanell Jones első videója 2019 januárjában készült, és az látszik rajta, hogy a kis Kinley először összeroskad, majd összegyűjti minden erejét, és megteszi első lépéseit:

A második videó idén január 4-én készült, és jól mutatja, milyen hatalmas fejlődésen ment át a most 4 éves kislány. Ma már teljesen önállóan tud járni.

Az egyedülálló anya rengeteg pozitív visszajelzést kapott, sokan azt írták neki, hogy a videó hatalmas bátorítást és erőt adott nekik is. „Nem éreztem, hogy a gyerekem valaha is járni fog, de ez a videó megerősítette a hitemben” – írta egy hozzászóló.

Kinley-nél 2 éves korában diagnosztizáltak oxigénhiányos agyi bénulást, ami a kislány motoros képességeit befolyásolta. A gyerek speciális foglalkozásokon vett részt, és fizikoterápiát kapott. Édesanyja és nagyszülei lépcsőzéssel, trambulinozással erősítették a kislány izmait.

(Good Morning America)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top