Család

Anyát és lányát rendszeresen testvéreknek nézik

Bár közel negyed évszázad a korkülönbség a két nő között, ember legyen a talpán, aki ezt első ránézésre megmondja.

A Kaliforniában tanárként dolgozó 43 éves Joleen Diazt rendszeresen saját lánya húgának nézik, mindezt úgy, hogy a 19 éves Meilani és közte csaknem 24 év a különbség – írja a 24.hu.

Anya és lánya között nagyon szoros a kapcsolat, gyakran járnak együtt vásárolni, edzeni, de még nyaralni is együtt szoktak. A büszke anyuka valóban nagyon jó formában van, az alábbi képen ő látható sárga felsőben, míg a lánya a kép jobb oldalán, a terepmintás szerkóban.

View this post on Instagram

Awesome game 🏈♥️ #pac12championship

A post shared by Joleen Diaz (@joleendiaz) on

Joleen szerint a lenyűgözően fiatalos megjelenés titka az egészséges étkezés, a sok mozgás, a sok pihenés, illetve a csupán mérsékelt alkoholfogyasztás. Emellett azonban a bőrápolás is kulcsfontosságú, a nő saját bevallása szerint 12-13 éves korában már titokban elkezdte használni anyja krémeit, a kaliforniai napsütés ellen pedig naptejet használ, igaz, utóbbit mindennap alkalmazza, nem csak a nyári hónapokban. Emellett egy C-vitamin-szérummal kezeli magát, és minden nap kétszer alaposan megtisztítja az arcbőrét. 

View this post on Instagram

#happythanksgivng 🧡

A post shared by Joleen Diaz (@joleendiaz) on

Az egyetlen jelentősebb különbség Joleen és Meilani között, hogy míg a lány rendszeresen eljár bulizni, anyukája ebből már köszöni, nem kér. Úgy van vele, hogy ő már bulizott eleget, így az ilyen estéken inkább otthon marad és filmnézéssel múlatja az időt. 

Képünk illusztráció (Fotó: Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top