Család

Törölte Instagram-fiókját az anya, miután megvádolták a gyerekei kihasználásával

Clemmie Hooper azután törölte az Instagram-oldalát, hogy egy vitában azt mondták neki, kihasználja a gyerekeit. Hol húzódik az influencerek felelőssége, kérdezhetnénk most.

Clemmie Hooper Instagram-oldalát, a Mother of Daughterst 470 ezren követték. A férjének, Simonnak is van Instagramja, azt még többen, 845 ezren követik (a címe: Father of Daughters). A képeken a család tagjai gyakran pózolnak egy olyan hotel előtt vagy egy olyan termékkel, amelynek a gyártóitól, tulajdonosaitól pénzt kaptak.

Ez volt az egyik oka annak, hogy Hoopert gondatlansággal és a gyerekei kihasználásával vádolták meg egy nemrég rendezett fórumbeszélgetésen, amelyet a Mumsnet portál szervezett. Hooper akkor azt mondta, kikéri a gyerekei véleményét arról, mit oszthat meg róluk, a fizetős megkereséseknél pedig 10-ből 9-et elutasít, azokat, amelyek szerinte nem illenének a családjukhoz.

Azért így is sokan mondják nekik, hogy nem szimpatikus, amikor szponzorautókban járják be a világot, mert az átlagos középosztálybeli család – amilyennek Hooperék is mutatják magukat – ezt nem engedhetni meg magának.

Clemmie Hooper végül törölte az Instagram-oldalát, de a férjéé még megvan. (Metro)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top