Család

Megkönnyeztük a videót, amelyben a férfi elárulta neje kislányának, hogy örökbe fogadja

Ilyen „lánykérést” még biztosan nem láttál!

A kis Kylee számára nagyon hiányzott az apa személye annak ellenére, hogy anyja barátja és későbbi férje, Tim kiválóan alakította ezt a szerepet. A családi kötelék azonban nem volt hivatalos, legalábbis addig a pillanatig, amíg Tim meg nem találta a legjobb módját annak, hogy elújságolja a jó hírt a lánynak.

Fotó: Facebook

Amikor Tim Bobbitt először találkozott későbbi feleségével, Annie-vel, azonnal tudta, milyen különleges lesz az asszony az életében. Annie egyedülálló anya volt, a férfinak pedig a nő lányával, Kyleeval is sikerült szoros kapcsolatot kialakítania az évek során. Első találkozásukkor azonban még nem sejtette, hogy ő lesz az a személy, aki esténként ágyba viszi a kislányt, táncol vele a nappaliban, videójátékokat játszik, rollerezik vele.

Aztán a nagy napon, mikor Tim és Annie összeházasodott, a férfi váratlanul megállította az esküvői fotózást, letérdelt Kylee elé, és megkérte, legyen a lánya hivatalosan is. A megható jelenetet hosszú hónapok papírmunkája előzte meg. A különleges „lánykérés” során Tim egy megható levelet is felolvasott a kislánynak, akinek reakciójáért érdemes a videóra kattintani:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top