Életmód

Félt, hogy kicikizik a lányát, hogy dagadt apja van, összesen 120 kilót adott le

Nagyon durva átalakuláson ment át a férfi.

Az sofőrként dolgozó Carl Prodrick gyorskaján és szendvicseken élt, azt evett napközben, ami a munkahelye közelében volt, és ez általában benzinkutakat jelentett. 

A férfi túlsúlyos lett és aggódni kezdett az egészségéért, de még annál is jobban bántotta, hogy lányát, Rubyt esetleg cikizni fogják a suliban azért, hogy „dagadt apja” van.

Carl 2012-ben (Fotó: Facebook)

A kenti férfi ezért még 2012-ben beiratkozott egy edzőterembe. Tíz hónap alatt 63 kilótól szabadult meg, majd ezután egy gyomor bypass műtéten is átesett, a végére pedig összesen 120 kilót adott le. „Tudom, hogy milyenek a gyerekek. A legkisebb dologért is cikizik a másikat. Nem akartam, hogy én legyen az egyik ok, amiért Rubyt bántják” – mondta a Metrónak Carl.

Carl ma (Fotó: Facebook)

A férfi munkahelyet váltott és heti ötször edz. Azt mondja, a munkaváltás is segített neki, így nem benzinkutakon étkezik. Most is heti egyszer bűnözik, de csak akkor, ha megérdemelte, mert rendesen végezte az edzéseket. Azt mondja, a műtétnek megvolt a rossz hatása is, mert már nem élvezi úgy az evést, mint azelőtt.

(via)

(Kiemelt kép: Facebook)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top