Sztárok

Király Linda mínusz 33 kilónál tart

Végre zsugorodni kezdett az agyi cisztája, ami csupa jót hozott Király Linda életébe.

Több mint egy éve számolt be arról Király Linda, hogy ciszta növekszik az agyában, és ez okozza a súlygyarapodását és sok más egészségügyi problémáját.

„Kőkemény időszakon mentem keresztül az utóbbi öt-hat évben, ami szó szerint megkeserítette az életemet – mondta a Borsnak. – Iszonyú ödémásak voltak a lábaim, alvászavaraim voltak, hiába koplaltam, akkor is folyton híztam, és depressziós is voltam. Óriási fizikai fájdalmaim voltak, alig tudtam lábra állni, nehezemre esett minden mozdulat, szóval elég mélyen voltam.”

Király Linda ekkor úgy döntött, teljes életmódváltásba kezd. Első lépésként csőgyomor-műtétre vállalkozott; ennek során egy olyan rész kerül ki a gyomorból, amely hatással van a hormonrendszer szabályozására és az inzulinszintre. Linda a be­avatkozás után szigorú diétába is kezdett. Elhatározása hamar meghozta az eredményt, és már mínusz 33 kilónál tart – írja a Bors.

„Szeretnék még fogyni, de már nem ez a lényeg, hanem az, hogy egészséges legyek, és jól érezzem magam a bőrömben. És ez már most is abszolút így van. Amint elkezdtem ezt az új életvitelt és persze a gyógyszerek szedését, sorra enyhültek, majd szűntek meg a tünetek, és mára a depresszió is a múlté – mesélte boldogan lapunknak az énekesnő, aki nemrég jó híreket kapott orvosaitól. – Rendszeresen járok kontrollra, és figyeljük, hogyan hatnak a gyógyszerek az agyamban lévő cisztára is, és már látjuk, hogy a kezdeti nagyságához képest zsugorodott az adenoma. Persze ez egy lassú folyamat, de nagyon örülök, hogy már most úgy tűnik, megvalósul, amiben re­ménykedtünk.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top