Sztárok

Az ünnepi időszakban is inspiráló – Király Linda fogyása folyamatos lázban tartja rajongóit

Követői oda-vissza vannak az énekesnő fotóitól, ami nem csoda, hiszen Király Linda rengeteget dolgozott azért, hogy újra jól érezze magát a bőrében.

Az idei év legsikeresebb visszatérője és életmódváltója egyértelműen Király Linda. Az énekesnő óriási akaraterővel rendelkezik, az elmúlt évek során többször lefogyott. Egészségügyi problémái (pajzsmirigy-alulműködés és inzulinrezisztencia) miatt azonban vissza is hízta a leadott kilókat. Az állandó jojózást megelégelve Király Linda az év elején úgynevezett sleeve-műtéten esett át. Ennek és a rengeteg mozgásnak köszönhetően közel egy év alatt több mint 30 kilót fogyott, és újra magabiztos lett.

Király Linda akkor és most (Fotó: Instagram)

Az énekesnő az átváltozás óta számtalan fotót posztolt a közösségi oldalára, büszkén mutatja meg magát. A rajongói imádják a fotóit, gyakran bókolnak is neki.

Király Lindának kilóban mérve nincs célja a fogyókúrával, csak szeretné jól érezni magát a bőrében. Fontosnak tartja ugyanakkor, hogy motiválja azokat, akik fogyni szeretnének. Gyakran ad tanácsot azoknak a követőinek, akik üzenetben keresik meg őt.

Az énekesnő a munkába is újra belevetette magát, koncerteket ad, dalszövegeket ír és szerepelt a NőCommentben és a Sztárban sztár leszek!-ben. Legutóbbi fellépése december 20-án volt. A Dívák karácsonyán együtt kápráztatta el a közönséget Tolvai Renivel, Dér Henivel és Radics Gigivel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top