Család

Szokatlan létszám: 9 ikerpár jár ugyanabba a bölcsődébe

Maguk az intézmény munkatársai és a szülők sem akarják elhinni, hogy egyszerre ilyen sok ikerpár jár ugyanabba a bölcsődébe.

Akár hivatalosan is rekordnak lehetne minősíteni, hogy a 120-as gyereklétszámmal működő brit Stockport Village bölcsődéjébe jelenleg 9 ikerpár jár, mégpedig:

  • az 5 hónapos Lottie és Gracie Catterall
  • a 2 éves Tobias és Arlo McHugh, two,
  • a 4 éves Rey és Joanie Layton
  • a 3 éves Chloe és Emily Worrall
  • a 4 éves Archie és Ben Lowther
  • az 1 éves Elizabeth és Olivia Handby, illetve Penelope és Grace McMahon
  • a 2 éves Sadie és Lottie Dean, illetve Sia és Ava Vivaldi.

Bár a bölcsődei személyzet szerint nem okoz problémát számukra megkülönböztetni egymástól a gyerekeket, az biztosan nem könnyíti meg a dolgukat, hogy a szülők előszeretettel öltöztetik ugyanolyan a ruhába a kis brit ikreket.

A bölcsőde igazgatója, a 46 éves Lyndsey Cross elmondta, eddig is volt rá példa, hogy több ikerpár is járt az intézményükbe, de eddig 3 ikerpár volt a maximum. Szerinte Nagy-Britanniában nincs még egy olyan bölcsőde, ahol ilyen magas lenne az ikrek száma.

A különleges helyzetet a bölcsődei dolgozók egyébként nagyon élvezik, mert rendkívül szórakoztatónak tartják. A többi szülő pedig el sem akarja hinni, hogy ennyi ikerpár van náluk, maguk a gondozók és a szülők is minden egyes reggel egy kicsit újból és újból rácsodálkoznak a helyzetre.

(via)

Kiemelt kép: illusztráció, iStock

Miközben a britek jól szórakoznak, nálunk a bölcsőde többnyire a nehézségek és az indulatok miatt kerül bele a hírekbe: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top