Család

Férje és fiai bezárták a fürdőszobába a nőt, mert féltek, hogy koronavírusa van

A férj azt mondja, nem akart rosszat a feleségének, csak a koronavírus terjedését akarta megakadályozni.

Egy vilniusi nő azzal hívta fel a rendőrséget február 26-án este, hogy a férje és két felnőtt fia bezárták őt otthonuk fürdőszobájába, és nem hajlandók kiengedni onnan. A kiérkező rendőrök számára hamar világossá vált, hogy nem szokványos családi konfliktusról van szó. A családfő ugyanis közölte, azért zárták be az asszonyt a fürdőszobába, mert attól féltek, hogy koronavírussal fertőzött, és elkaphatják tőle.

zár kulcs

(Illusztráció: Getty Images)

Mint kiderült, a nő nemrégiben Olaszországban járt, és kínai emberekkel is kapcsolatba került. Mindezek után megemlítette a férjének: elképzelhető, hogy koronavírusos. A férfi erre felhívott egy orvost, aki azt tanácsolta, hogy különítsék el a nőt, erre fel zárták be fiaival a fürdőszobába.

A férj hangsúlyozta, hogy nem történt erőszak, és nem akart rosszat a feleségének, csupán a fertőzés terjedését kívánta megakadályozni. A rendőrök mentőt hívtak a nőhöz, akik kórházba szállították koronavírustesztre. A család aggodalmai alaptalannak bizonyultak, a teszt eredménye ugyanis negatív lett.

via

Ez is érdekelhet

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top